Φωτια Μεσοχωρια : Φωτιά σε δασική έκταση τη στιγμή που λίγα χλμ πιο κάτω ... : Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου.

Φωτια Μεσοχωρια : Φωτιά σε δασική έκταση τη στιγμή που λίγα χλμ πιο κάτω ... : Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου.. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Νέα φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή μεσοχώρια της καρύστου. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, οι εστίες είναι διάσπαρτες, ενώ το μεγάλο πρόβλημα είναι ο δυνατός αέρας. Νέα φωτιά στην εύβοια και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια του δήμου καρύστου. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας, στα μεσοχώρια της καρύστου.

Νέα φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή μεσοχώρια της καρύστου. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Φωτιά τωρα φωτιά στην εύβοια πυροσβεστική. Νεα φωτια στα μεσοχωρια καρυστου στην ευβοια. Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε στα μεσοχώρια του δήμου καρύστου.

Φωτιά στην Εύβοια - Συναγερμός στα Μεσοχώρια ...
Φωτιά στην Εύβοια - Συναγερμός στα Μεσοχώρια ... from agioitheodoroi.com
Μαίνεται η φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου, στην εύβοια, που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (14.08.2021). Φωτιά τωρα φωτιά στην εύβοια πυροσβεστική. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Παράλληλα, φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και σημειώνεται ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. Η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στο νότιο τμήμα της εύβοιας και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια της καρύστου. Νέα φωτιά στα μεσοχώρια ευβοίας… εκκενώνονται χωριά (pics). 59 δασικές πυρκαγιές στην ελλάδα το. Νεα φωτια στα μεσοχωρια καρυστου στην ευβοια.

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου.

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Νέα φωτιά στα μεσοχώρια ευβοίας… εκκενώνονται χωριά (pics). Σύμφωνα με την πυροσβεστική, οι εστίες είναι διάσπαρτες, ενώ το μεγάλο πρόβλημα είναι ο δυνατός αέρας. Από τον αέρα τη φωτιά προσβάλλουν 5 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, έτσι ώστε να μην εξαπλωθεί. Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Το evima.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο καρύστου λευτέρη ραβιόλο, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά, «η φωτιά είναι σε εξέλιξη κοντά σε σπίτια στο χωριό μεσοχώρια. Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι. 59 δασικές πυρκαγιές στην ελλάδα το. Παράλληλα, φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και σημειώνεται ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. Στο σημείο έχουν σπεύσει 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα. « συναγερμός » έχει σημάνει ξανά στην εύβοια μετά τη φωτιά που ξέσπασε στα μεσοχώρια. Νεα φωτια στα μεσοχωρια καρυστου στην ευβοια.

Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, οι εστίες είναι διάσπαρτες, ενώ το μεγάλο πρόβλημα είναι ο δυνατός αέρας. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν. Πυρκαγιά στα μεσοχώρια της εύβοιας βρίσκεται σε εξελιξη απο νωρίς το μεσημέρι. « συναγερμός » έχει σημάνει ξανά στην εύβοια μετά τη φωτιά που ξέσπασε στα μεσοχώρια.

Το δικό μας Αχλάδι: τέλος παρουσίασης | Doovi
Το δικό μας Αχλάδι: τέλος παρουσίασης | Doovi from i.ytimg.com
Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι έλαβαν μήνυμα του 112 για προληπτική. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας, στα μεσοχώρια της καρύστου. Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr η φωτιά καίει δασική έκταση και ξέσπασε στο σημείο που έκαιγε πριν δυο ημέρες και στο. Από τον αέρα τη φωτιά προσβάλλουν 5 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, έτσι ώστε να μην εξαπλωθεί. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, οι εστίες είναι διάσπαρτες, ενώ το μεγάλο πρόβλημα είναι ο δυνατός αέρας. Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι. Νέα φωτιά στα μεσοχώρια ευβοίας… εκκενώνονται χωριά (pics).

« συναγερμός » έχει σημάνει ξανά στην εύβοια μετά τη φωτιά που ξέσπασε στα μεσοχώρια.

Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι. Η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στο νότιο τμήμα της εύβοιας και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια της καρύστου. © βασιλησ ρεμπαπησ/eurokinissi φωτιά στην εύβοια. Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στην εύβοια, στα μεσοχώρια. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Νεα φωτια στα μεσοχωρια καρυστου στην ευβοια. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Παράλληλα, φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και σημειώνεται ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. 59 δασικές πυρκαγιές στην ελλάδα το. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες σημειώνεται ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες. Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε στα μεσοχώρια του δήμου καρύστου. Νέα φωτιά στην εύβοια και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια του δήμου καρύστου. Δεν απειλείται το χωριό, μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής, επιχειρούν έξι εναέρια μέσα, ενώ πνέουν δυνατοί άνεμοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr η φωτιά καίει δασική έκταση και ξέσπασε στο σημείο που έκαιγε πριν δυο ημέρες και στο. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Πυροσβεστική πυρκαγιά εύβοια φωτιά μεσοχώρια. Επιχειρούν έξι εναέρια, μεγάλο πρόβλημα ο αέρας. Παράλληλα, φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και σημειώνεται ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με εγκατεστημένες ανεμογεννήτριες.

Φωτιά στα Μεσοχώρια Ευβοίας: Εκκενώνεται ο οικισμός
Φωτιά στα Μεσοχώρια Ευβοίας: Εκκενώνεται ο οικισμός from www.voria.gr
59 δασικές πυρκαγιές στην ελλάδα το. Επιχειρούν έξι εναέρια, μεγάλο πρόβλημα ο αέρας. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Φωτιά τωρα φωτιά στην εύβοια πυροσβεστική. Νέα φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου στην εύβοια. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, οι εστίες είναι διάσπαρτες, ενώ το μεγάλο πρόβλημα είναι ο δυνατός αέρας. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr η φωτιά καίει δασική έκταση και ξέσπασε στο σημείο που έκαιγε πριν δυο ημέρες και στο.

© βασιλησ ρεμπαπησ/eurokinissi φωτιά στην εύβοια. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή μεσοχώρια ευβοίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί επίγειες πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Πυροσβεστική πυρκαγιά εύβοια φωτιά μεσοχώρια. Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στην εύβοια, στα μεσοχώρια. Νέα φωτιά στα μεσοχώρια ευβοίας… εκκενώνονται χωριά (pics). Νέα φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή μεσοχώρια της καρύστου. Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά στη νότια εύβοια, όπου χθες το μεσημέρι χρειάστηκε να εκκενωθεί προληπτικά τα μεσοχώρια, καθώς στην περιοχή έπνεαν άνεμοι 9 μποφόρ και η φωτιά πλησίαζε το. Φωτιά τωρα φωτιά στην εύβοια πυροσβεστική. Στην ίδια περιοχή υπήρχε πυρκαγιά και πριν από δύο μέρες και μέχρι στιγμής δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται. Μαίνεται η φωτιά στα μεσοχώρια καρύστου, στην εύβοια, που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (14.08.2021). Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο στο νότιο τμήμα της εύβοιας στα μεσοχώρια της καρύστου. Η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στο νότιο τμήμα της εύβοιας και συγκεκριμένα στα μεσοχώρια της καρύστου. Στο σημείο έχουν σπεύσει 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama